Collageen Beauty Booster
Made in Belguim

De collageen booster is een onmisbare beauty booster die de huid van binnenuit laat stralen.
Ideaal om los te verkopen maar daarnaast ook een
ideale aanvulling op al je behandelingen om de resultaten te maximaliseren.

Dit voedingssupplement bevat een unieke mix van de beste anti-aging ingrediënten die momenteel op de markt zijn:

 • hyaluronzuur

 • peptan®

 • koper

 • Q10

 • biotine

 • vitamine C

 • vitamine A

 • granaatappel

Bestel online…

Collageen Beauty Booster

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof en is vooral terug te vinden in de huid. Eén enkele hyaluronzuur molecule kan tot 1000x zijn gewicht aan water vasthouden. Het speelt een belangrijke rol om de huid gehydrateerd en veerkrachtig te houden en vervaagt fijne lijntjes & rimpels. Helaas vermindert het hyaluronzuur gehalte met het ouder worden.

Hyaluronzuur innemen

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat orale inname van hyaluronzuur, na 8 weken reeds zorgt voor een vermindering van de kraaienpootjes.

 • natuurlijke vochtinbrenger: zorgt voor een betere vochtopname en gaat vochtverlies tegen
 • antioxiderende eigenschappen
 • belangrijk onderdeel van onze huid: behouden van elasticiteit
 • antibacteriële eigenschappen: bevordert wondgenezing
 • zorgt voor het behoud van soepele gewrichten

Peptan®

Peptan® collageen peptiden zijn type I collageen peptiden. Dit betekent dat ze identiek zijn aan het collageen aanwezig in de beenderen en huid van het menselijk lichaam. Peptan® is een zeer zuiver, natuurlijk product, dat meer dan 97% eiwit bevat. Wij gebruiken Peptan® collageen peptiden in gehydrolyseerde vorm, afkomstig van mariene oorsprong omdat deze het meest lijken op menselijk collageen en daardoor een optimale absorptie garanderen.

Peptan®

Peptan® bevat 18 aminozuren, de bouwstenen van onze weefsels en de hoofdcomponent van proteïnen. Glycine, proline en hydroxyproline vertegenwoordigen ongeveer 50% van Peptans® totale aminozuur gehalte; de glycine en proline concentratie in Peptan® is 10 tot 20 keer hoger dan in andere proteïnen. Bijgevolg biedt Peptan® gezondheidsvoordelen die niet in andere eiwitbronnen kunnen gevonden worden.

 • beschermen van gewrichten
 • verstevigen van beenderen
 • behoud van spiermassa
 • gezonde en mooie huid

Peptan®: MSC certificering

Peptan® is gemaakt van 100% wild gevangen zee witvis, waaronder vis uit de Atlantische Oceaan en voldoet aan de strengste voedselvoorschriften volgens de Europese regelgeving betreffende antibiotica, hormonen, conserveringsmiddelen, zware metalen en toxines.

Peptan® Marine is afkomstig van visserijen die MSC-gecertificeerd zijn. Dit betekent dat ze duurzaam zijn en goed worden beheerd en dat Peptan ®Marine duurzaam en schoon wordt geproduceerd.

Koper

Koper is een spoorelement en is betrokken bij de vorming van bindweefsel en botten. Het is een antioxidant en beschermt tegen vrije radicalen. Het zorgt ook voor de synthese van melanine in haar en huid en een goede werking van het afweersysteem. Verder zorgt het ook voor de synthese en crosslinking van collageen en elastine, wat belangrijk is voor de stevigheid en elasticiteit van het bindweefsel.

Koper zorgt voor een gelijkmatige pigmentverdeling in de huid. Een tekort aan koper kan leiden tot pigmentstoornissen en een verminderde collageen- en elastinesynthese.

Q10

Het co-enzym Q10 is een vitamineachtige stof die door ons lichaam wordt aangemaakt. Q10 speelt een belangrijke rol in de energieproductie van de cellen en is bovendien een belangrijke antioxidant. Dit is een stof die oxidatie tegengaat en zo ook de vorming van vrije radicalen in ons lichaam. Het Q10 gehalte in ons lichaam neemt af vanaf de leeftijd van 40 jaar.

Q10 zorgt voor een strakkere huid en maakt tekenen van veroudering minder zichtbaar.

Granaatappel

De granaatappel is een vrucht die behoort tot de zogenaamde “superfoods”. Granaatappels bevatten heel veel gezonde voedingsstoffen, zoals vitamine B5, vitamine C en kalium. Daarnaast zitten granaatappels vol antioxidanten, zoals tannines en flavanoïden. Granaatappelpitjes bevatten polyfenolen (ook wel sterke antioxidanten). Deze krachtige antioxidanten zijn goed voor de bloeddruk en verminderen de kans op hart- en vaatziektes.

Door de grote hoeveelheid antioxidanten zorgt de granaatappel voor een mooie, frisse en jonge huid. De voedingsstoffen in de pitjes hebben een verjongend effect op de huid. De granaatappel zorgt in het algemeen voor een goede cel- en waterhuishouding, een optimale collageenproductie en gladgestreken rimpels.

Biotine – Vitamine B8

Biotine voedt de huid van binnenuit en ondersteunt de conditie van haar en nagels. Het zorgt ook voor een normale werking van het zenuwstelsel.

Een tekort aan biotine kan bepaalde huidafwijkingen (rode, schilferige uitslag rond ogen, neus en mond, bleekheid, …) veroorzaken.

Vitamine C

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine. Dit betekent dat deze vitamine in het vocht van voedingsmiddelen zit en direct wordt opgenomen in je bloed.

 • vorming van collageen
 • instandhouding van sterke botten
 • vrijmaken van energie uit voeding
 • instandhouding van een normale huid
 • bevordert de opname van ijzer in het bloed
 • ondersteunt een normale werking van het immuunsysteem
 • draagt bij aan een sterk gebit
 • beschermt tegen vrije radicalen
 • vermindert vermoeidheid
 • draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel

Vitamine C & de huid

Vitamine C stimuleert de fibroblasten. Dit is essentieel voor de vorming van collageen en nodig om de huid te verstevigen. Verder kan dit ingrediënt acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. Vitamine C is een antioxidant en kan UV-schade beperken.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd.

Vitamine A

Vitamine A helpt onder andere bij een goede weerstand, een gezonde huid en het gezichtsvermogen.

In de huidverzorging zorgt het voor het verminderen van de tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Het heeft de kracht om huidvernieuwing te versnellen, rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekjes te vervagen en te zorgen voor een stevigere, gladdere en meer egale huid.

Helpt daarnaast ook bij het verminderen van de uiterlijke tekenen van acne door te voorkomen dat dode huidcellen de poriewand verstoppen.

PRO AESTHETICS

Collageen Booster

Er werd geopteerd voor een bruistablet omdat op deze manier de ingrediënten maximaal door het lichaam kunnen worden opgenomen, dit zorgt voor de beste resultaten.

Wij adviseren om te starten met een maandkuur (= 3 tubes): 2 tabletten per dag (1 ‘s morgens en 1 ‘s avonds). Na de kuur kan ter onderhoud 1 tablet per dag ingenomen worden.

1 tube bevat 20 bruistabletten

Hoofdkantoor

Bezoek ons hoofdkantoor voor vragen, info, ...

Hoofdkantoor locatie

Kuringersteenweg 337, 3511 Hasselt
BTW: BE0452336239

Routebeschrijving

Bel ons

Bel ons voor informatie, vragen en details.

Bel ons vandaag!

011 35 38 28

Bel ons

E-mail ons

Stuur ons een e-mail voor informatie, vragen en details.

We staan klaar!

pro@skinaesthetics.be

E-mail versturen


  Ik ga akkoord met de privacy & algemene voorwaarden
  Ik ga akkoord met de verkoopsvoorwaarden